Известие

Collapse
No announcement yet.

Посещавал ли е някой този Fiat сайт?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Посещавал ли е някой този Fiat сайт?

Здравейте,

посещавал ли е някой от вас този интернет сайт:

https://www.technicalinformation.fia....jsp?lingua=EN

На него има всякаква информация (техническа, каталози за резервни части, упътвания за ремонт) за всички модели на Fiat, Alfa и Lancia. Информацията съответно е платена (Пр. 15 евро за 1 час за един модел автомобил), и се чудех дали някой е плащал досега и дали си заслужава информацията?

Оооо да Григор си плати мисля 60 евро за 24 часа и 24 часа гледа надпис "Site Under Construction" Така че внимавай къде си харчиш парите
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Оооо да Григор си плати мисля 60 евро за 24 часа и 24 часа гледа надпис "Site Under Construction" Така че внимавай къде си харчиш парите
      Ей той даже не смее да се похвали , че се е набутал Много тъпо да вземат пари и да не бачка
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

колеги иzвинете 4е полzвам тая тема ма да не отварям друга
        Bobo вапрос4ето ми е кам теб може ли слу4аино ако ненамера свестен сервис кам 23 декември на там да ти zвана на теб раzбрах 4е си маистор по Alfite ако не те притеснява де 6тот са праzници и zа тва питам
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Първоначално публикувано от Krasi86
          колеги иzвинете 4е полzвам тая тема ма да не отварям друга
          Bobo вапрос4ето ми е кам теб може ли слу4аино ако ненамера свестен сервис кам 23 декември на там да ти zвана на теб раzбрах 4е си маистор по Alfite ако не те притеснява де 6тот са праzници и zа тва питам
          Звънни ни на 1-Януари сутринта с Бобо сме на линия

пс: майтап де
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ми когато кажете но аz сам в БГ от 23 до 6 Януари и тва ме притеснява 4е няма да има време ако е не6то сериоzно да се оправи
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Working...
            X